Lunch
Dinerkaart
De nieuwe chef-kok van Schlemmer, Michael van der Zwan, kookt inmiddels alweer meer dan 10 jaar op hoog niveau.
Na een lange tijd als souschef te hebben gewerkt bij Schlemmer, kreeg hij de leuke opdracht om voor een andere zaak een heel nieuw keukenteam te vormen en een nieuwe kaart te bouwen.
Een kok met ervaring op verschillende niveaus en heel veel creativiteit!
Hij vindt het koken in Schlemmer toch het leukst en wilde daarom ook graag weer terugkeren in deze nieuwe functie. Het niveau ligt hier hoog en hij krijgt veel ruimte met onze wisselende maandkaart. Zo kan hij zijn passie voor koken hier echt helemaal kwijt. Bij Schlemmer krijgt hij alle ruimte om van alles te proberen, maar wees gerust, hij weet wat een waarde er wordt gehecht aan onze Klassiekers! De menukaart bij Schlemmer zal met dit nieuwe gezicht een mooie mix zijn van Klassiekers in een fris jasje, tot hele leuke en uitdagende nieuwe gerechten op een niveau wat u van Schlemmer mag verwachten. Hoogwaardige gerechten met een toegankelijk karakter en uiteraard alles vers bereid.
Voorgerechten
FLAMMKUCHEN
|
9,759,75 |
|
Brood met smeersels4 breekbroodjes | Bruin en Mais | Zeezoutboter | Makreel Tapenade
|
6,00
|
|
Bospaddenstoelen-Truffelsoep (V)Bospaddenstoelen | Truffel | Peterselie | Room | Croutons |
9,75 |
|
CARPACCIOgerookt | Hollands rund | Rucola | Truffel Mayonaise | Parmezaan | Pompoenpitten |
12,50 |
|
STEAK TARTARERundvlees | Gepocheerd Ei | Hollandaisesaus | Toast |
12,25 |
|
GARNALEN COCKTAILHollandse Garnalen | Komkommer | Bleekselderij | Cocktailsaus | Ijsbergsla |
12,75 |
|
POKE BOWLZalm | Tonijn | Avocado | Sojabonen | Komkommer | Wakamé | Wasabi-Mayonaise |
11,75 |
|
SCHLEMMERSALADEDiverse slasoorten | Spek | Blauwe Kaas | Avocado | Schlemmerdressing | Croutons |
10,25 |
|
SALADE GEGRILDE GROENTEN (V)Courgette | Aubergine | Paprika | Halloumi | Avocado | Pompoenpitten | Balsamico-Honing-Dressing |
10,75 |
|
Hoofdgerechten
LAMSRACKNieuw-Zeeland | Hazelnoot-Kruidenkorst | Rode-Wijnjus | Seizoensgroenten | Krieltjes |
25,50 |
|
STEAKFreygaard Fins Rundvlees| Seizoensgroenten | Chimichurri | frites |
22,50 |
|
HAMBURGERRundvlees | Brioche | Cheddsar | Coleslaw | Chornichon | Burgersaus | Frites |
17,75 |
|
POUSSINHele Kip| Seizoensgroenten | Mango-Vijgenchutney | Coleslaw | frites |
21,50 |
|
DORADEHele Vis | Seizoensgroenten | Kappertjes | Amandel | Croutons | Krieltjes |
21,25 |
|
ZEEBAARSFilet | Seizoensgroenten | Antiboise | Frites |
19,75 |
|
VEGAN CURRY (V)Pompoen | Zoete Aardappel | Kikkererwten | Kokos | Koriander | Rijst |
17,75 |
|
RISOTTO4 kazen| Spinazie| Shii-take |
19,75 |
Nagerechten
SCHLEMMER IJSsoesjes | Walnotenijs | Amandelschaafsel | Witte en Bruine Chocoladesaus |
7,75 |
|
SORBETCOUPE3 soorten sorbetijs| Vers Fruit |
8,25 |
|
CHEESECAKEwisselende variaties | huisgemaakt |
6,50 |
|
ROMANOFFAardbei | Dragonroomijs | Meringue| Vodka |
8,25 |
|
KAASPLANKJEManchego | Geitenkaas | Reblochon | Cabrales | Dadel-Walnootbrood | Vijgencompote |
11,50 |
|
Dranken
San Pelegrino (0.75ltr) |
5.50 |
|
Aqua Panna (0,75ltr) |
5.50 |
|
Fuze Tea Sparkling Lemon |
2.90 |
|
Fuze Tea green |
2.90 |
|
Chaudfontaine Rood / Blauw |
2.80 |
|
Coca Cola / Light / Zero |
2.90 |
|
Fanta Orange |
2.90 |
|
Fanta Cassis |
2.90 |
|
FÏnley Bitterlemon |
2.90 |
|
FÏnley Tonic |
2.90 |
|
Fever Tree Indian Tonic |
2.90 |
|
Fever Tree Mediterranean Tonic |
2.90 |
|
Schweppes Ginger Ale |
2.90 |
|
Rivella |
3.00 |
|
Home Made Lemonade |
3.50 |
Sap & Zuivel
Verse Jus d’ orange |
3.50 |
|
Appelaere Appelsap |
3.10 |
|
Minute Maid Tomatensap |
3.00 |
|
Melk / Karnemelk |
2.20 |
|
Chocomel / Fristi |
3.00 |