Skip to main content
 
 
 
 
 

Zalenverhuur

Schlemmer beschikt over een viertal zalen op de eerste en tweede verdieping. Deze zalen kunnen worden afgehuurd voor zowel zakelijke als privé doeleinden.

Wij beschikken ook over apparatuur en materialen zoals een Digibord en een flip-over en er is Wifi in alle zalen.

Het is ook mogelijk om de gehele eerste verdieping af te huren voor bijvoorbeeld een groot feest, borrel of bruiloft.

Voor meer informatie over onze prijzen en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Tel: +31 70 360 90 00
Email: info@schlemmer.nl

 
 
 
 

De Grote Zaal


De Grote Zaal is een ruime zaal op de eerste verdieping die u kunt afhuren voor een vergadering, lunch, borrel, diner, lezing, debat en ga zo maar door. De zaal kan worden ingericht naar uw wensen, bijvoorbeeld een vergadertafel, theateropstelling, statafels. De Grote Zaal beschikt over een vleugel waar maar al te graag gebruik van wordt gemaakt.

 
 

De Bogenzaal


De Bogenzaal bevindt zich ook op de eerste verdieping en is net een slag kleiner dan de Grote Zaal. Het leuke aan deze zaal is dat er achter de bogen een soort sub zaaltje zit waar men zich even in kan terugtrekken. Deze zaal kan net als de Grote zaal voor allerlei doeleinden gereserveerd worden. De opstelling van de zaal kan naar uw wensen worden ingericht.

 
 
 
 
 
 
 
 

Opa’s kamer


Ons borrelzaaltje, “Opa’s kamer”, op de eerste verdieping is een gezellig zaaltje met bar en dakterras die met mooi weer maar al te graag gebruikt wordt. Deze zaal wordt vaak gebruikt voor zakelijke borrels of verjaardagborrels en is geschikt voor maximaal 45 personen. De zaal beschikt over boxen waarop uw eigen muziek kan worden afgespeeld.

De Zolderkamer


De zolderkamer op de tweede verdieping van ons pand is een luxe kamer waar u in alle rust met uw gezelschap kunt vergaderen, lunchen of dineren. Deze ruimte is geschikt voor maximaal acht personen.

Oskars Room


Ons borrelzaaltje, “Oskars Room”, op de tweede verdieping is een gezellig zaaltje met bar en dakterras die met mooi weer maar al te graag gebruikt wordt. Deze zaal wordt vaak gebruikt voor zakelijke borrels of verjaardagborrels en is geschikt voor maximaal 10 personen. De zaal beschikt over boxen waarop uw eigen muziek kan worden afgespeeld.

De Herenzaal


De Herenzaal is een ruime zaal op de tweede verdieping die u kunt afhuren voor een vergadering, lunch, borrel, diner, lezing, debat en ga zo maar door. De zaal kan worden ingericht naar uw wensen, bijvoorbeeld een vergadertafel, theateropstelling, statafels. De Herenzaal beschikt over een vleugel waar maar al te graag gebruik van wordt gemaakt.